مواد لازم برای تهیه سالاد ارمنی
- خیار ۲ عدد
- گوجهفرنگی ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد
- فلفل سبز یا فلفل دلمهای ۱ عدد
- جعفری تازه ۳۰ گرم
- ریحان تازه ۳۰ گرم
- شوید تازه ۳۰ گرم
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
- روغن زیتون یا کنجد ۱/۲ پیمانه
- آب لیموترش تازه ۳ قاشق غذاخوری
- گردو آسیابشده ۳۰ گرم
- نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد ارمنی
مرحله اول
ابتدا باید خیار و گوجه را بشویید و خشک کنید. خیار را بدون پوست گرفتن و بهصورت حلقهای و یکدست خرد کنید. گوجهفرنگی را نیز روی تخته آشپزی قرار دهید و نگینی درشت خرد کنید و به همراه خیار داخل کاسه سرو خود بریزید.
مرحله دوم
پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی درشت خرد و به مواد سالاد اضافه کنید. فلفل سبز یا فلفل دلمهای رنگی را بشویید و خرد کنید و به مواد افزوده و هم بزنید. سبزیها را از قبل تمیز کنید و بشویید و داخل آبکش قرار دهید و بهصورت ساطوری خرد و به مواد سالاد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم
حالا باید روغن زیتون یا کنجد را داخل یک کاسه بریزید و به آن آب لیموترش تازه اضافه کنید. گردو را از قبل داخل هاون بکوبید تا نیمکوب شود یا میتوانید گردو آسیابشده بریزید. روغن و در انتها ادویهها را بریزید و هم بزنید و نیم ساعت زمان دهید تا مواد مزهدار شوند و بعد سالاد را سرو کنید. این سالاد را در کنار شامی کباب گیلانی با سه نوع رب نوش جان نمایید.
نکات کلیدی در تهیه سالاد ارمنی
- به دلخواه میتوانید پیازچه خردشده بهجای پیاز استفاده کنید.
- میتوانید مواد را ریزتر برش بزنید، ولی در دستور اصلی این سالاد همه مواد به صورت درشت خرد میشود.
- افزودن گردو دلخواه است و میتوانید حذف کنید.