مواد لازم برای تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده و قارچ
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- پاستا دلخواه فرمی ۱/۲ بسته
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- رب ۱ قاشق غذاخوری
- قارچ ۷ عدد
- پنیر پیتزا یا پنیر پارمسان به مقدار لازم
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده و قارچ
مرحله اول
ابتدا گوجهفرنگیها را با کمک رنده یا گوشتکوب برقی میکس کنید تا پوره شود. گوشت چرخ کرده را از فریزر خارج کنید و ۱ دقیقه در سولاردم یا داخل آب داغ قرار دهید تا یخ آن باز شود. قارچها را بشویید و خرد کنید.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید یا نگینی خرد کنید. سپس داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سیر پورهشده را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر سیر بلند شود. گوشت چرخکرده را به همراه ادویهها اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
مرحله سوم
وقتی گوشت خوب سرخ شد، رب و قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و آب اضافه قارچ کشیده شود. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه کشیده شود و سس غلیظ شود. حدود ۱/۴ پیمانه آب جوش روی مواد بریزید و صبر کنید تا قل بزند و رنگ رب باز شود.
مرحله چهارم
داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید و بعد کمی نمک و روغن مایع اضافه کنید. پاستا فرمی دلخواه خود را بیفزایید و طبق نوشته روی بستهبندی صبر کنید تا نرم شود. مقداری از آب پاستا را داخل سس بریزید. در انتها پاستا را آبکش کنید و داخل سس بریزید و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب و سس به خورد پاستا برود. برای دیدن غذاهای قارچی، پیتزا قارچ و پنیر را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده و قارچ
- از انواع سبزیجات مانند هویج و فلفل دلمه نیز میتوانید استفاده کنید.
- به دلخواه پنیر پارمسان یا پیتزا بریزید.
- میتوانید پاستا را داخل بشقاب بکشید و سس را روی آن قرار دهید.