سوسیس ها همیشه یکی از غذاهای پر طرفدار در سراسر دنیا می باشند که تهیه آنها در خانه نیازمند کمی دقت است ولی بسیار سالم تر از مدل های آماده می باشد. گوشت بوقلمون به دلیل بافتی که دارد بافت خود را در هنگام پخت از دست نمی دهد و در مقایسه با گوشت قرمز اهمیت بالایی دارد و از خواص زیادی برخوردار است.
مواد لازم برای تهیه سوسیس بوقلمون
- ران بوقلمون بدون استخوان ۵۰۰ گرم
- مغز ران مرغ ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- روغن مایع ۴۰ گرم
- نشاسته ذرت ۴۰ گرم
- شیرخشک ۲۵ گرم
- سیر ۴ حبه
- رب پاپریکا ۱ ق چای خوری
- یخ ۲/۳ پیمانه
- نمک ۱ ق چای خوری
- پودر سیر ۱ چای خوری
- پودر پیاز ۱ ق چای خوری
- جوز هندی ۱/۴ چای خوری
- میخک ۱ عدد خرد شده
- پودر پاپریکا ۱ ق چای خوری
- تخم گشنیز ۱ ق چای خوری
- فلفل سیاه ۲/۳ چای خوری
- آویشن ۱ ق چای خوری
- در صورت نیاز اسانس دود ۳ قطره
طرز تهیه سوسیس بوقلمون خانگی
مرحله اول: میکس کردن مواد
ابتدا ران بوقلمون را خرد کنید و بعد مرغ را نیز خرد کنید بهتر است وقتی گوشت را خرد می کنید حالت نیمه انجماد داشته باشد تا بهتر میکس شود سپس گوشت ها را داخل غذاساز و یا چرخ گوشت ریخته و خوب له و پوره کنید.
مرحله دوم: افزودن مواد
در ادامه به آن تخم مرغ و روغن مایع و نشاسته ذرت و شیرخشک و سیر و رب پاپریکا و تمام ادویه ها به همراه نمک را داخل غذاساز ریخته و خوب بگذارید تا میکس شود و در حین هم زدن برای اینکه گوشت گرم نشود حتما چند قطعه یخ داخل غذاساز بریزید تا گوشت خنک بماند.
مرحله سوم: تهیه سوسیس
وقتی مواد فوق خمیری شکل شدند دستگاه را خاموش کنید و مایه سوسیس را داخل غلاف مخصوص سوسیس بریزید تا پر شود سپس یک طرف آن را با نخ ابرایشمی مخصوص ببندید و کاملا با دست بکشید تا هوای داخل آن نماند سپس طرف دیگر را بسته و حالا باید سوسیس ها را به اندازه دلخواه تقسیم کنید غلاف را به اندازه دلخواه سوسیس را با نخ ببندید تا سوسیس ها تشکیل شوند.
مرحله چهارم: پخت سوسیس بوقلمون
حالا که خوب هوای سوسیس را گرفته و تقسیم کردید داخل یک قابلمه آب ریخته و روی آن یک سبد قرار دهید و سوسیس ها را داخل سبد قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۱ ساعت بگذارید تا سوسیس ها بخارپز شوند در ادامه بلافاصله ها آن ها را داخل کاسه آب و یخ بریزید و بعد از خنک شدن در دمای محیط به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار دهید سپس استفاده کنید.
نکات کلیدی در تهیه سوسیس بوقلمون خانگی
- اگر خوب هواگیری نکنید در هنگام بخارپز کردن کاور سوسیس چروک می شود که باید سریع از آن خارج و آب داخل سوسیس را خارج و دوباره نخ را سفت کنید.
- افزودن رب پاپریکا و اسانس دود دلخواه است.
- شیر خشک مخصوص قنادی استفاده شود.