آلبالو میوه ای با خواص درمانی و دارویی زیادی است مانند درمان آرتوروز، دردهای عضلانی، بهبود در خواب شب، دیابت و فشار خون را کاهش می دهد، التهاب و سوزش را کاهش می دهد مفید برای لاغری می باشد، منبع غنی از آنتی اکسیدان می باشد.
در شب های تابستان و روزهای قشنگ بهاری این چای خوشمزه در کنار یک کیک بسیار طعم و مزه خوبی خواهد داشت و می توانید برای مهمانی نیز این چای خوش رنگ را تهیه کنید. چای آلبالو آسان است و پیچیدگی خاصی ندارد.
مواد لازم برای تهیه چای آلبالو تازه و خوشمزه
- آلبالو تازه ۱ پیمانه
- آب ۲ پیمانه
- نبات یا عسل به مقدار لازم
طرز تهیه چای آلبالو تازه با نبات و عسل
مرحله اول: آماده سازی آلبالو
ابتدا آلبالو ها را داخل لگن ریخته و و اجازه دهید کمی در آب بماند چوب های آنها را گرفته و داخل آبکش قرار دهید.
مرحله دوم: دم کشیدن چای آلبالو
آلبالو ها را داخل قوری یا کتری بریزید و روی آن آب بریزید سپس به روی گاز قرار دهید وقتی بجوش آمد شعله را کم کنید و اجازه دهید تا دم بکشد حتما در این حین حواستان باشد تا سرریز نشود.
مرحله سوم: تهیه چای آلبالو خوشمزه
وقتی رنگ آلبالو کاملا خارج شد و چای خوش رنگ شد عسل و یا نبات را به مقدار دلخواه داخل قوری بریزید و اجازه دهید تا نباب یا عسل حل شود بعد از ۵ دقیقه دم کشیدن چای آلبالوی ما حاضر است.
نکات کلیدی در تهیه چای آلبالو با هسته
- با توجه به ترشی و شیرینی آلبالو مقدار نبات و عسل را تغییر دهید.
- بهتر است هسته آلبالو را جدا نکنید ولی به دلخواه می توانید هسته را در بیاورید.
- آلبالو تازه رنگ بیشتری دارد.
- زمانی که آلبالو ها کم رنگ شدند یعنی کاملا دم کشیده است.
- می توانید نبات را از ابتدا داخل قوری بریزید.