1217593 830

کاپ کیک به کیک های کوچکی گفته می شود که به صورت تک نفره سرو می شود و می توانید داخل فر و یا به روی گاز نیز تهیه کنید و با فیلینگ دلخواه آن را تزئین کنید.

حتما کاپ کیک را بعد از گذشت ۳۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید تا زیاد در فر نماند و خشک شود. بافت کاپ کیک موکا بسیار پنبه ای و پوک است و اگر شما همزن ندارید نیز می توانید این کاپ کیک را تهیه کنید.

 

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک موکا

  • آرد ۲ پیمانه
  • شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ ق چای خوری
  • نمک ۱/۸ ق چای خوری
  • قهوه اسپرسو یا نسکافه فوری ۲ ق چای خوری
  • آب جوش ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد درشت
  • وانیل پودری ۱/۲ ق چایخوری
  • خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه

  

طرز تهیه کاپ کیک موکا کافی شاپی با خامه

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا تمام مواد لازم را در محیط قرار دهید تا هم دما شوند. فر را روشن کنید تا گرم شود. داخل قالب مافین کپسول های کاغذی قرار دهید و آن را آماده کنید. آرد را الک کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد خشک

در شروع کار آرد و نمک، بیکینگ پودر و پودر قهوه یا نسکافه و با هم مخلوط و ۱ بار الک کنید سپس شکر را به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله سوم: هم زدن تخم مرغ

در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن دستی یا برقی بزنید تا از لختگی خارج شود سپس خامه و روغن مایع را اضافه کنید در انتها آب جوش را افزوده و خیلی سریع هم بزنید تا تخم مرغ داخل آبجوش پخته نشوند و مخلوط کشدار و از حالت روان بودن کمی خارج شود.

مرحله چهارم: تهیه مایه کاپ کیک موکا

حالا مخلوط تخم مرغی را به مواد خشک اضافه کنید و خوب با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست بیاد حالا مواد کاپ کیک را داخل کپسول های کاغذی بریزید و دقت کنید ۲/۳ قالب را پر کنید تا در هنگام پخت از ظرف بیرون نریزید.

مرحله پنجم: پخت کاپ کیک موکا

در ادامه سینی قالب مافین را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پخته و پف کنند بهتر است قبل از خارج کردن از فر با خلال دندان کاپ کیک را چک کنید سپس ار فر خارج کنید و به دلخواه تزئین کنید.

کاپ کیک موکا

نکات کلیدی در تهیه کاپ کیک موکا

  1. پف این کاپ کیک بسیار خوب است بسته به اندازه قالب مافین یا کپسول های مقوایی خود بهتر است کمی بیشتر از نصف پر کنید.

  2. برای فر های برقی و سولاردم و توستر دما را ۱۵۰ تنظیم کنید.

  3. در انتها می توانید ۱ دقیقه گریل را روشن کنید.

  4. با توجه به فرهای مختلف حتما کاپ کیک چک شود تا خوب پخته شود ولی حتما بعد از گذشت ۳۰ دقیقه درب فر را باز کنید تا پف مواد نخوابد.

منبع: پارسی دی