1210228 683

مواد لازم برای تهیه املت مکزیکی خوشمزه

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • قارچ ۱۰ عدد
  • فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • پنیر پارمزان ۳ ق غذا خوری
  • کره به مقدار لازم
  • جعفری برای تزیین به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم


طرز تهیه املت مکزیکی با سیر و قارچ

مرحله اول: آماده سازی سبزیجات

ابتدا قارچ ها را خوب بشورید و اسلایس کنید و روی آن کمی آبلیمو بریزید. فلفل دلمه رنگی را که بهتر است از چند رنگ استفاده شود به صورت مکعبی خرد کنید. گوجه فرنگی را بعد از شستن خرد کنید. سیب زمینی را نیز پوست بگیرید و مکعبی ریز خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن سبزیحات

داخل یک تابه مقداری کره ریخته و ابتدا فلفل دلمه و گوجه فرنگی را تفت دهید تا کمی نرم شود سپس از تابه خارج کنید در ادامه قارچ اسلایس شده را نیز تفت داده تا آب قارچ کشیده شود سپس از تابه خارج کنید. سیب زمینی ها را داخل یک تابه ریخته و کمی روغن و نمک بزنید سپس سیب زمینی ها را سرخ کنید. سپس پیاز را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و به همراه سیر خرد شده در تابه تفت دهید.

مرحله سوم: هم زدن تخم مرغ

پس تا اینجا تمام مواد گفته شده جداگانه تفت داده شود. تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و به آن نمک و فلفل سیاه و آویشن کمی زردچوبه و پنیر پارمزان اضافه کنید سپس با همزن دستی خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها از لختگی خارج شوند.

مرحله چهارم: پخت املت مکزیکی

در ادامه تمام سبزیجات تفت داده شده را داخل تخم مرغ ها بریزید و هم بزنید سپس داخل یک تابه بزرگتر کمی کره و روغن ریخته و صبر کنید تا کاملا داغ شود سپس مواد املت را بریزید و برای ۵ دقیقه ابتدای در تابه را بگذارید تا کمی تخم مرغ خودش را بگیرد سپس در تابه را بردارید تا املت پخت شود سپس به همراه نان فرانسوی سرو کنید.

املت مکزیکی

نکات کلیدی در تهیه املت مکزیکی خوشمزه

  1. اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید می توانید از کمی پودر سیر استفاده کنید.

  2. شما می توانید سبزیحات را با تخم مرغ مخلوط نکنید و ابتدا املت را داخل تابه بپزید و سپس سبزیجات را در مرکز املت قرار دهید و طرف دیگر آن را تا کنید.

  3. می توانید از کمی فلفل سبز تند بنا به ذائقه خود استفاده کنید.

منبع: پارسی دی