ترشی غوره را مانند ترشی های دیگر در کنار غذا سرو می کنند ولی غوره غوره که شور شده را مانند خیارشور و یا در غذاهایی مانند غوره مسما، خورشت بادمجان و غیره استفاده می کنند.
مواد اولیه لازم برای تهیه ترشی غوره
- غوره انگور عسگری و با هر نوع انگور بی دانه ۱ کیلو
- سرکه سفید به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
مواد اولیه لازم برای تهیه غوره غوره
- غوره انگور عسگری و با هر نوع انگور بی دانه ۱ کیلو
- آب جوشیده و خنک شده ۱۵ پیمانه
- نمک ۱ پیمانه
- آبغوره به میزان لازم
طرز تهیه ترشی غوره با سرکه
مرحله اول آماده سازی غوره ها
چوب های اضافی غوره ها را جدا کرده و با قیچی به خوشه های کوچک تقسیم می کنیم و می شوییم و حدودا ۱۲ ساعت زمان می دهیم تا غوره ها خشک شوند.
مرحله آماده سازی ترشی غوره
حالا غوره ها را به آرامی داخل شیشه چیده و تا جایی که کاملا روی غوره ها را بپوشاند از مخلوط سرکه و نمک می ریزیم و در محیط آشپزخانه نگهداری کرده و بعد از گذشت ۱ هفته در یخچال بگذارید.
طرز تهیه غوره غوره
مرحله اول تهیه غوره غوره
ابتدا غوره ها را شسته و بعد دان می کنیم و تمام چوب های غوره را جدا می کنیم و چندین ساعت زمان می دهیم غوره ها کاملا خشک شوند.
مرحله دوم تهیه غوره غوره
حالا غوره ها را داخل شیشه خشک و تمیزی ریخته و روی غوره ها را با آبغوره می پوشانیم و در نهایت به آن نمک می زنیم (بنا به ذائقه) و در یخچال نگهداری می کنیم.
نکات و فوت و فن تهیه غوره غوره و ترشی غوره
- حتما غوره ها باید خشک باشند.
- ظرفی که مورد استفاده قرار می دهیم باید کاملا استریل و خشک باشد.
- بعد از آماده شدن زمان استفاده از آنها از قاشق تمیز استفده کنید تا باعث کپک زدن ترشی نشود.
- اگر روی غوره ها را چند برگ انگور قرار دهید بسیار عالی می شود.
منبع: پارسی دی