1198024 250

ترشی غوره را مانند ترشی های دیگر در کنار غذا سرو می کنند ولی غوره غوره که شور شده را مانند خیارشور و یا در غذاهایی مانند غوره مسما، خورشت بادمجان و غیره استفاده می کنند.

مواد اولیه لازم برای تهیه ترشی غوره

  • غوره انگور عسگری و با هر نوع انگور بی دانه ۱ کیلو
  • سرکه سفید به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

مواد اولیه لازم برای تهیه غوره غوره

  • غوره انگور عسگری و با هر نوع انگور بی دانه ۱ کیلو
  • آب جوشیده و خنک شده ۱۵ پیمانه
  • نمک ۱ پیمانه
  • آبغوره به میزان لازم

طرز تهیه ترشی غوره با سرکه

مرحله اول آماده سازی غوره ها

چوب های اضافی غوره ها را جدا کرده و با قیچی به خوشه های کوچک تقسیم می کنیم و می شوییم و حدودا ۱۲ ساعت زمان می دهیم تا غوره ها خشک شوند.

مرحله آماده سازی ترشی غوره

حالا غوره ها را به آرامی داخل شیشه چیده و تا جایی که کاملا روی غوره ها را بپوشاند از مخلوط سرکه و نمک می ریزیم و در محیط آشپزخانه نگهداری کرده و بعد از گذشت ۱ هفته در یخچال بگذارید.

 

 

طرز تهیه غوره غوره

مرحله اول تهیه غوره غوره

ابتدا غوره ها را شسته و بعد دان می کنیم و تمام چوب های غوره را جدا می کنیم و چندین ساعت زمان می دهیم غوره ها کاملا خشک شوند.

مرحله دوم تهیه غوره غوره

حالا غوره ها را داخل شیشه خشک و تمیزی ریخته و روی غوره ها را با آبغوره می پوشانیم و در نهایت به آن نمک می زنیم (بنا به ذائقه) و در یخچال نگهداری می کنیم.

 

نکات و فوت و فن تهیه غوره غوره و ترشی غوره

  • حتما غوره ها باید خشک باشند.
  • ظرفی که مورد استفاده قرار می دهیم باید کاملا استریل و خشک باشد.
  • بعد از آماده شدن زمان استفاده از آنها از قاشق تمیز استفده کنید تا باعث کپک زدن ترشی نشود.
  • اگر روی غوره ها را چند برگ انگور قرار دهید بسیار عالی می شود.

منبع: پارسی دی