1172423 397

برای تهیه شیرینی ملکه بادام باید کمی دقت و صبر داشته باشید چون خمیر این شیرینی نرم حساس می باشد در واقع شیرینی ملکه بادام یک لایه خمیر است که روی آن با آجیل پوشیده شده است از همین رو به شیرینی آجیلی نیز معروف است. برای کیفیت شیرینی مخصوصا اینطور شیرینی ها باید دقیقا مواد وزن شود پس بهتر است یک ترازو دیجیتال تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی ملکه بادام

  • آرد ۳۷۵ گرم
  • پودر شکر ۱۲۵ گرم
  • روغن جامد یا کره ۱۷۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • هل ۱/۲ ق چای خوری
  • خامه صبحانه ۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱/۲ ق چای خوری

مواد لازم برای رویه شیرینی ملکه بادام

  • عسل ۲۰۰ گرم
  • خلال بادام ۲۰۰ گرم
  • کره ۷۵ گرم
  • خامه ۵۰ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غذا خوری

 

 

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

مرحله اول : تهیه خمیر شیرینی ملکه بادام

شکر را کمی آسیاب کنید تا ریزتر شود سپس با همراه روغن یا کره با همزن برقی خوب هم بزنید تا حجیم و سفید رنگ شود سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه خوب بزنید و به همراه دانه آخر تخم مرغ هل اضافه کنید و بعد خامه را افزوده و مجدد ۱ دقیقه دیگر هم بزنید در انتها آرد و بیکینگ پودر را که از قبل مخلوط و الک کردیم را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله دوم : پخت شیرینی ملکه بادام

یک سینی ۳۰*۴۰ را کاغذ روغنی انداخته و خمیر شیرینی را داخل آن بریزید و دوبار به سطح بکوبید تا هم تراز شود و هم هوای آن خارج شود سپس درون فر که از قبل گرم کردید قرار دهید و دما را روی ۱۷۰ درجه تنظیم کنید و بمدت ۲۰ الی ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا اطراف خمیر طلایی شد آن را بیرون بیاورید.

مرحله سوم : تهیه مواد رویه

تا وقتی خمیر در فر است باید مواد رویه شیرینی را حاضر کنید. تمام مواد رویه را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم : تهیه شیرینی ملکه بادام

خمیر را از فر بیرون بیاورید و تمام مواد رویه را روی آن به طور یکدست پخش کنید سپس مجدد برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی طلایی شود.

مرحله آخر

وقتی رویه شیرینی کاملا طلایی شد آن را از فر خارج کنید و پس سرد شدن کامل آن را برش بزنید و با پودر پسته تزئین کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه شیرینی ملکه بادام

  1. حتما از سینی ۳۰*۴۰ استفاده کنید وگرنه قطر لایه زیری بیشتر می شود.
  2. به جای بادام از هر نوع مغزی که در دسترس دارید می توانید استفاده کنید.
  3. این خمیر احتیاجی به ورز دادن ندارد.
  4. بادام سریع می سوزد پس بیش از حد آن را سرخ نکنید تا تلخ شود.
  5. اگر دوست دارید مقدار شیرینی کم باشد شکر را کمتر بریزید.
  6. زعفران را در ۲ دقیقه انتهای پخت رویه اضافه کنید تا عطر و بو آن حفظ شود.
  7. اگر خمیر خیلی چسبنده بود کمی آرد اضافه کنید.