مواد لازم برای تهیه این سالاد:
- یک پیمانه کینوای پخته شده
- پنج الی شش پیمانه کلم پیچ خرد شده
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- یک قاشق غذاخوری شربت افرا یا عسل
- یک عدد لیموی تازه
- یک دوم قاشق چایخوری نمک
- فلفل سیاه برای طعم بخشیدن
- پنیر فتا
- دو پیمانه گیلاس
طرز تهیه:
۱. کینوا را بر اساس دستور روی بسته بندی بپزید.
۲. در یک کاسه بزرگ، کلم پیچ، روغن زیتون، شربت افرا، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید . آن را خوب هم بزنید.
۳. کینوای پخته شده را به آن اضافه کنید و در نهایت پنیر فتا را بیفزایید. به آرامی ترکیب کنید. گیلاس را روی آن بپاشید.
این سالاد را در یک ظرف دربسته میتوانید به مدت ۲ روز در یخچال نگه دارید.