مواد لازم برای پیتزا قارچ و گوشت : برای 1 نفر
گوشت چرخ کرده | 100 گرم |
قارچ | 10 عدد |
پیاز | 1 عدد |
خمیر نان بربری | 1 عدد |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
فلفل دلمه ای | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
پودر پاپریکا و پودر آویشن | به میزان لازم |
سس گوجه | به میزان لازم |
طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ :
ابتدا پیاز را تفت بدهید تا طلایی شود و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا سرخ شود، در تابه ای دیگر قارچ خرد شده را همراه با کمی روغن با حرارت بالا تفت بدهید تا آب نیندازد.
خمیر را به قطر 2 الی 3 میلیمتر پهن کنید، دقت شود به اندازه ای نازک نشود که با ریختن مواد پاره شود (می توانید از خمیر نان بربری استفاده کنید یا خودتان تهیه کنید که طرز تهیه خمیر را برای شما گذاشته ایم). روی خمیر مقداری سس گوجه (یا سس مخصوصی که آموزش داده ایم) بریزید و و کمی پنیر پیتزا بپاشید تا مواد به خمیر بچسبند، بعد گوشت سرخ شده را همراه با قارچ به آن اضافه کنید، دقت کنید همه جای خمیر پخش شود، پنیر پیتزا را به میزان دلخواه روی مواد بریزید، در انتها روی پنیر را با فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ ورقه شده و زیتون تزئین کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت نیم ساعت بگذارید بپزد و سپس روی آن را گریل کنید.