روزنامه ی چاپ عصر رسالت در صفحه دوم روز سه شنبه ۱۵ آبان سال ۱۳۷۵ در يادداشتی به قلم نفیسه فیاض بخش با عنوان " انقلاب، فرهنگ و زنان " به نقش استعمار از طریق مسخ فرهنگی جوامع علی الخصوص از طریق تزریق بی حجابی اشاره کرده و هشدارهای لازم را در این خصوص داده است که متن یادداشت فوق به شرح زیر می باشد؛
نویسنده، در ابتدای یادداشت خود با ذکر حدیثی قدسی بدین مضمون که " ای مؤمنان مانند دشمنان من لباس مپوشید و مانند دشمنان من غذا نخورید و اصولا زندگی تان به سبک زندگی دشمنان من نباشد که اگر در زندگی از دشمنان من تقلید کنید شما نیز در زمره دشمنان من شمرده خواهید شد " آورده است؛
امروز استعمار جدید به خوبی دریافته است که بهترین راه سلطه اقتصادی بر کشورهای جهان سوم، تسخير فرهنگ آنان است یعنی منبع فرهنگی و از خود بیگانگی بهترین راه نفوذ بر آنان است. بنابراین استعمار فرهنگی، مقدمه استعمار اقتصادی است زیرا غارت اموال و منابع کشورهای جهان سوم جز از طریق مسخ فرهنگی میسر نخواهد بود و زنان به عنوان قشری که زیربنایی ترین نقش را در ساختار فرهنگی جامعه به عهده دارند همواره آماج بیشترین حملات و مسخ فرهنگی بوده اند که گاه با شعار حذف چادر و تغییر حجاب و گاه با توطئه تغییر لباس و گاه با اشاعه فرهنگ ضد ارزشی غرب نشانه گیری شده اند.
سپس مثال می زند که ممنوعیت چادر توسط امان الله خان پادشاه افغانستان در سال ۱۳۰۶ بلافاصله پس از بازگشت از اروپا و یا فرمان منع حجاب در ترکیه توسط آتاتورک در سال ۱۳۱۳ و اقدامات رضاخان برای کشف حجاب در ایران و دهها مورد دیگر همگی حمایت از شروع حرکت مسخ فرهنگی از زنان می کند.
و ادامه می دهد که در پروتکل اندیشمندان يهود تاکید شده است که باید اخلاق همه جا ویران شود تا راه سیطره ما گشوده شود. باید در نظر جوان هیچ راه مقدسی مفهوم نداشته باشد.
سپس می خوانیم؛ فرانتس فانون جامعه شناس مشهوری که در انقلاب الجزاير تحقیقاتی داشته می گوید، مسئولین اداری فرانسوی در الجزایر ماموریت داشتند تا اصالت ملت را نابود سازند و حداکثر کوشش خود را بر مسئله چادر متمرکز کرده بودند و در جای دیگر می گوید استعمارگران فرانسوی معتقد بودند هر چادری که از سر زن الجزایری برداشته شود در واقع ده سرباز، مقاومت خود را از دست خواهند داد و نیز می گوید مردم شناسان و متخصصین مسائل بومی به طور هماهنگ به این ضرب المثل قدیمی متمسک شده اند که زنها را در دست بگیریم همه چیز بدنبال آن خواهد آمد.
بنابراین تغییر فرهنگی کشورهای جهان سوم و ايجاد بازار مصرف برای تولیدات کشورهای استعماری و رواج فرهنگ تجدد و مصرف، همگی از اهداف بلند مدت غرب است.
نویسنده یادداشت با ذکر حدیثی از امام صادق (ع) که امت اسلام همواره در خیر و سعادت خواهد بود تا زمانی که از مدل لباس و غذای بیگانگان تقلید ننماید و سعی در شبیه سازی خود به آنان نداشته باشد که اگر چنین کنند خداوند آنانرا به خواری و ذلت و بیچارگی محکوم خواهد نمود ادامه می دهد؛
جامعه ای که در مدل لباس و غذا و روش زندگی از دیگران تقلید کند، زبون و بیچاره و ذلیل است. خداوند در قرآن کریم میفرماید تا زمانی که ملتها خود خواهان تغییر و تحول در خود نباشند خداوند سرنوشت آنانرا تغییر نخواهد داد و این تغییرات همیشه از زنان شروع شده است خواه در جهت مثبت و خواه در جهت منفی. بنابراین حرکت اصلاحی نیز باید از زنان آغاز گردد، هر اندازه که فرهنگ اسلامی در زنان عمیق تر باشد جامعه در جهت اصلاح، شتاب بیشتری خواهد گرفت.