Tahchin800x491

در این بخش  طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان را به شما یاد می‌دهیم که بسیار لذیذ و خوشمزه است. ته چین یک غذای ایرانی پر طرفدار، لذیذ و بسیار شیک و مجلسی است. ترکیبی بی‌همتا و برشته از برنج، ماست و زعفران است که نمی‌توان در برابرش مقاومت کرد.

این ته چین بدون تخم‌مرغ و کاملا گیاهی است. ته چین با توجه به موادش انواع مختلفی دارد. ته چین گیاهی بدون گوشت به راحتی آماده می‌شود. فقط کافی است از مواد اولیه مثل اسفناج، بادمجان، هویج یا سبزیجات استفاده کنید.

مواد لازم برای طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

  • برنج ۲ پیمانه
  • ماست ۱ پیمانه
  • بادمجان ۲-۳ عدد
  • قارچ ۴۰۰ گرم
  • زعفران به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زرشک و خلال پسته یا خلال بادام به میزان لازم
  • روغن گیاهی ۴ قاشق غذاخوری

ته چین قارچ و بادمجان

طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

  • ابتدا بادمجان را پوست بگیرید، ورقه ورقه کنید (یا حلقه حلقه) و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.
  • بادمجان‌ها را بشویید و آبکش کنید و بعد گریل یا سرخ کنید.
  • قارچ‌ها را ورقه ورقه کنید و با مقداری آبلیمو و کره تفت دهید.
  • برنج را خیس کنید و بعد با مقداری آب روی حرارت قرار دهید و بگذارید بپزد و سپس آبکش کنید.
  • ماستی که استفاده می‌کنید باید کاملا بدون آب باشد یا از ماست چکیده استفاده کنید.
  • زعفران را بگذارید تا دم بکشد و بعد با ماست مخلوط کنید.
  • مخلوط را مقداری نمک و فلفل بزنید و بعد با برنج کاملا مخلوط کنید.

ته چین بادمجان

  • روغن را در کف قابلمه بریزید و یک لایه از مخلوط برنج کف قابلمه بچینید و خوب فشرده کنید.
  • روی برنج‌ها یک لایه بادمجان و قارچ و زرشک تفت داده‌شده بچینید.
  • به همین ترتیب دوباره روی آن‌ها مخلوط برنج و ماست را بریزید.
  • بگذارید تا دم بکشد. ابتدا با شعله زیاد بگذارید تا ته‌دیگ برشته شود و بعد که بخار کرد شعله را کم کنید.
  • قابلمه را روی دیس برگردانید و روی ته چین را زرشک تفت داده‌شده و خلال پسته یا خلال بادام بریزید و میل کنید.

 

ته چین قارچ