سرپرست معاونت اداری و مالی نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفت: در جهت خدمت رسانی بهتر به همکاران و ایجاد آرامش خاطر در مراحل سخت و تلخ بیماری با عقد قرارداد با شرکت بیمه کوثر ضمن پرداخت مبلغ ۱۰۰ هزارتومان به صورت ماهیانه از حق بیمه کارکنان و افراد تحت تکفل توسط نهاد، تغییرات قابل توجهی نیز در سقف پوشش بیمه ای لحاظ شده است. این در حالی است که میانگین سقف تعهدات بیمه تکمیلی افزایش ۱۲۶ درصدی داشته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، محمد احمدوند گفت: به منظور خدمترسانی بهتر به همکاران نهاد ضمن عقد قرارداد با شرکت بیمه درمان تکمیلی کوثر تغییرات قابل توجهی نیز نسبت به سال گذشته لحاظ شده است و در این قرارداد، خدمات بیمارستانی و اعمال جراحی تخصصی و فوق تخصصی و داروهای شیمی درمانی بدون سقف قابل استفاده خواهد بود.
وی افزود: شرکت بیمه کوثر ۴ طرح با حق بیمه ۱۶۸ هزار تومان، ۲۱۲ هزار تومان، ۲۳۸ هزار تومان و ۲۵۲ هزار و ۵۰۰ تومان ارائه کرده است که با موافقت سرپرست محترم نهاد، مبلغ ۱۰۰ هزار تومان از حق بیمه کارکنان و افراد تحت تکفل قانونی آنها (همسر و فرزندان) به صورت ماهیانه به عنوان کمک رفاهی از محل اعتبارات نهاد پرداخت خواهد شد. کمک هزینه ۱۰۰هزار تومانی شامل فرزندان مادرانی که با حکم دادگاه حضانت ایشان را به عهده دارند نیز خواهد شد.
احمدوند در ادامه تصریح کرد: کمک هزینه نهاد نسبت به سال گذشته ۸۳ درصد و میانگین سقف تسهیلات نیز ۱۲۶ درصد رشد داشته است. این در حالی است که همکاران عزیز در صورت انتخاب طرح ۱ ، با احتساب کمک رفاهی، با پرداخت نفری ۶۸ هزار تومان تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار میگیرند که این مبلغ تنها ۱۴هزار تومان بیشتر از هزینه طرح ۱ در سال گذشته خواهد بود.
سرپرست معاونت اداری و مالی ثابت ماندن نرخ فرانشیز درمان (۱۰درصد) علیرغم افزایش قیمت حق بیمهها در سال جاری؛ صدور همه بیمه نامههای شخص ثالث، بیمه بدنه، آتش سوزی برای کارکنان با اقساط ۱۲ ماهه؛ استفاده از اعمال جراحی تخصصی و فوق تخصصی و داروهای تخصصی مربوط به شیمی درمانی و اماس بدون سقف در هزینه؛ استفاده از خدمات بیمارستانی، جراحی در بیمارستانها و مراکز محدود بدون سقف در هزینه؛ استفاده از سقف طرح دندانپزشکی به صورت شناور برای خانواده؛ پرداخت هزینههای دندانپزشکی بالاتر از تعرفه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ استفاده از سقف طرح عینک به صورت شناور برای خانواده و ارائه معرفی نامه به صورت آنلاین را از جمله تسهیلات این قرارداد برای کارکنان نهاد کتابخانههای عمومی کشور برشمرد.
وی افزود: در طرحهای ۲ ، ۳ و ۴ ، ملاک تعرفه مورد قبول دندانپزشکی، ۲برابر تعرفه سندیکای بیمهگران خواهد بود. به عنوان مثال اگر هزینه کشیدن یک دندان در تعرفه سندیکا ۲۰۰هزارتومان باشد، بیمه متعهد است تا سند هزینههای تا ۴۰۰ هزارتومان را به عنوان هزینه مورد قبول بپذیرد و پس از کسر فرانشیز ۱۰درصدی، خسارت مربوطه را پرداخت کند. البته در طرح ۱ هم ، تعرفه مورد پذیرش بیمه ۵۰% بیشتر از سال گذشته در نظر گرفته شده است که برابر با ۵/۱ برابر تعرفه سندیکا خواهد بود.
سرپرست معاونت اداری و مالی نهاد در توضیح شناور بودن هزینه دندانپزشکی و عینک گفت: یک خانواده میتواند تا مجموع سقف هزینه عینک یا دندانپزشکی کل خانواده ، خسارت دریافت کند. مثلا اگر خانوادهای ۵ نفره طرح ۴ را انتخاب کرده باشند، اعضای خانواده میتوانند مجموعاً تا ۳۵میلیون تومان خسارت دندانپزشکی و ۷ونیم میلیون تومان هزینه عینک دریافت کنند. این مبلغ میتواند به یک نفر از اعضای خانواده تخصیص داده شود و یا اینکه بین چند نفر تقسیم شود.
گفتنی است همکاران نهاد کتابخانه های عمومی کشور برای مطالعه جزییات بیشتر این قرارداد میتوانند به سامانه رفاهی (refah.iranpl.ir) مراجعه کنند.