رئیس سازمان بهزیستی کشور از حذف برنامه‌های ناکارآمد بهزیستی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: سیستمی هوشمند، کارآمد، مردمی و شفاف پیاده‌سازی می‌شود.

به گزارش ایسنا، علی‌محمد قادری در شورای اداری بهزیستی استان گلستان، با اشاره به ماموریت‌های متعدد و متکثر بهزیستی، گفت: بیش از ۱۹ هزار پرسنل در فضای شهری و روستایی مشغول به خدمت‌رسانی به جامعه هدف هستند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه طی ۴۲ سال تلاش، سرمایه اجتماعی برای امیدواری جامعه هدف به زندگی افزایش یافته است، تصریح کرد: تا زمانی که رشد آسیب‌های نوین و نوظهور با تمدن‌گرایی و زندگی شهری و ورود مواد مخدر صنعتی و شبیخون فرهنگی نظام خانواده را متزلزل می‌کند و از سوی دیگر زیرساخت‌های نامناسب جاده‌ها باعث افزایش سرانه معلولیت می‌شود و همچنین عدم توجه در حوزه پیشگیری، معلولیت و آسیب‌ها را متکثر می‌کند، سبد بهزیستی بزرگتر می‌شود.

وی بر مطالبه‌گری سازمان بهزیستی کشور و کمک‌خواهی و استمداد از دستگاه‌های همکار تاکید کرد و گفت: سازمان بهزیستی کشور با همه تلاش‌ها مورد مظلومیت واقع شده است؛ چراکه میزان مطالبه‌گری افزایش پیدا کرده و از طرفی کرونا زندگی‌های متوسط جامعه را تحت تاثیر خود قرار داده است؛ لذا لازم است دستگاه‌ها و مجموعه‌های دیگر با تمام توان وارد میدان شوند و به کمک بهزیستی بیایند.

قادری از احصاء و حذف برنامه‌های ناکارآمد بهزیستی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: ظرفیت اساسی ما در سازمان بهزیستی کشور برای فعالیت‌های مشخصی است که در اساسنامه ترسیم شده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره بر ارتباط و تعامل دوسویه با خیرین و نیکوکاران بر پیاده‌سازی سیستم هوشمند، کارآمد، مردمی و شفاف تاکید کرد و افزود: امروز سیاست ما ایجاد ارتباط یکپارچه در دولت الکترونیک است. آمار و اطلاعات باید دقیق و متقن شود تا بتوانیم نقشه راه ترسیم کنیم.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور، وی با بیان اینکه کرونا بسیاری از زندگی جامعه هدف بالاخص زنان سرپرست خانوار را تحت تاثیر قرار داده است، تصریح کرد: باید یک اقدام عینی و عملی تا ۶ ماه آینده انجام دهیم و از عائله‌مان در بهزیستی مراقبت کنیم.

قادری در پایان خواستار اعلام حداقل‌های پدافندی از سوی مسئولان بهزیستی استانی شد و گفت: امروز مفتخریم با کارشناسان شهر به شهر دیدار و پیشنهادات آنها را جمع‌بندی می‌کنیم.