اگر می خواهید یک غذای خوشمزه و در عین حال مقوی را تجربه کنید پس همین الان پخت خوراک بادمجان و اسفناج را با این دستور پخت ویژه شروع کنید.
مواد لازم:
- بادمجان بزرگ:2 عدد
- نمک:1 قاشق سوپخوری
- روغن گیاهی:2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ خرد شده:2 عدد
- حبه سیر خرد شده:4 عدد
- رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی له شده:400 گرم
- آب داغ:2 فنجان
- آب مرغ:20 گرم
- فلفل قرمز:1 عدد
- رزماری:1 قاشق چایخوری
- پنیر فتای ریز شده:200 گرم
- پنیر ریکوتا:200 گرم
- خامه: نصف فنجان
- جعفری خرد شده:2 قاشق سوپخوری
- زیتون سیاه خرد شده: نصف فنجان
- اسفناج: نصف بسته
- پنیر پارمسان رنده شده: نصف فنجان
طرز تهیه:
فر را روی دمای 175 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم.
بادمجانها را پوست گرفته و آنها را برش می دهیم و در آب نمک می خوابانیم و بعد آنها را آبکشی می کنیم.
روغن گیاهی را داخل ماهی تابه می ریزیم و آن را داغ می کنیم، سپس بامجانها را داخل آن ریخته و آنها را تفت می دهیم تا طلایی شوند.
بعد همه بادمجانها را از ماهی تابه بیرون آورده و روغن زیتون را داخل آن می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم.
پیاز خرده شده را درون آن می ریزیم و سپس سیر و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و بمدت 1 الی 2 دقیقه آنها را تفت می دهیم.
آب داغ، گوجه فرنگیهای له شده، آب مرغ، فلفل قرمز و رزماری را به مواد داخل ماهی تابه اضافه می کنیم و می گذاریم بمدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط اجاق بپزد.
پنیر فتا، ریکوتا، جعفری و زیتون را داخل مخلوط کن می ریزیم و کاملا آنها را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
3 الی 4 قاشق از سس گوجه ای را که آماده کرده ایم داخل سینی فر می ریزیم و آن را پهن می کنیم. سپس روی آن را با یک لایه از برگهای اسفناج می پوشانیم بعد روی آن را یک لایه بادمجان سرخ شده قرار می دهیم.
بعد از آن 6 الی 7 قاشق از سس گوجه را روی بادمجان ها می ریزیم و لایه بعدی اسفناج را روی آن می گذاریم و همه مواد را به ترتیبی که گفتیم لایه لایه روی همدیگر قرار می دهیم.
آخرین لایه را با پنیر پارمسان می پوشانیم و بمدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر می گذاریم و بعد از اینکه کاملا طلایی شد آن را از داخل فر بیرون می آوریم.
نکات مهم «طرز تهیه لازانیای بادمجان و اسفناج»
بادمجان و اسفناج هردو پر از خاصیت بوده و این دستور پخت را به یک غذای مقوی و سالم تبدیل می کنند.
منبع: آلامتو