نخستین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان ساری در سال 99 به ریاست فرماندار و با رعایت پروتکل های بهداشتی در فرمانداری ساری برگزار شد.به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران، جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان ساری با حضور فرماندار در فرمانداری ساری برگزار شد.
عباسعلی رضایی، فرماندار ساری در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد اداره کتابخانه های عمومی در سال 98، برآیند این فعالیت ها را مثبت ارزیابی کرد و بر فعال بودن تمام بخشدران در حوزه کتابخوانی تأکید نمود.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی و فعالیت خوب کتابداران برای افزایش مشارکت مردم، اظهار داشت: اشتیاق افراد به کتابخوانی باید مانند نیاز انسان به آب دانسته شود و همه کسانی که مسئولیت دارند باید با این تفکر کار کنند تا فرهنگ کتابخوانی در جامعه ترویج یابد.
رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان ساری افزود: عدم تغییر و افزایش سرانه برخی از شاخص ها نظیر سرانه زیربنا و تعداد کتابخانه در شان ساری نیست و بخشداران برای ارتقاء این شاخص ها وظیفه مهمی بر عهده دارند.
رضایی در بخش دیکر از سخنان خود حضور نخبگان در جامعه را بسیار مغتنم و از نکات قوت این شهرستان ذکر نمود و بیان داشت: در جامعه ای که این همه نخبه داریم و این نخبگان در محیط کتابخانه پرورش یافته اند نباید سرانه مطالعه پایین باشد؛ نخبگان باید وارد عرصه ترویج فرهنگ مطالعه شوند و در این حوزه فعال باشند،
وی با تحسین برخی از ابتکارات در این عرصه، گفت: استفاده از فضای مجازی را با برنامه ریزی بیشتر و بهتر باید دنبال کرد و کتابداران هم تلاش کنند برای ذائقه های مختلف، بسته های مطالعاتی پیشنهادی داشته باشند تا همه اقشار به این حوزه علاقه مند شوند.
در ابتدای این جلسه علی زاده رئیس اداره و دبیر انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان ساری ضمن خیر مقدم، گزارش مبسوطی را در خصوص عمکلرد اداره متبوع خود در سال 98 و مقایسه آن با سال 97 ارائه کرد.
رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان ساری با مقایسه عملکرد اداره متبوع خود طی سال های 97 و 98 بر اساس شاخص های کتابخانه ای، میزان رشد آن را برای شاخص های عضویت، امانت و منابع به ترتیب 81/37 ، 34/19 و 01/1 درصد برشمرد و اظهار داشت: در سال 98 کتابخانه های عمومی 25 برنامه شاخص فرهنگی را در راستای معرفی کتاب های مفید به صورت تخصصی و عمومی در گروه های متفاوت برگزار کرد.
وی افزود: برنامه های فرهنگی مستمر از قبیل برگزاری 8 باشگاه کتابخوانی با نام های «تی تی، نوج، ونوشه، روجین، ترنه، شبره ویژه توان یابان ذهنی، آینده سازان و آینده روشن بصورت هفتگی»، مطالعه با طعم تابستان، جشن های ملی مذهبی، طرح «کتاب آباد»، موکب کتابخوانی «کتاب حسینی»، اختتامیه جشنواره رضوی، 8 دوره طرح «مادر بخوان»، 29 برنامه جمع خوانی، برپایی4 نمایشگاه کتاب، 24برنامه معرفی کتاب و برگزاری 17 مراسم مناسبتی از سوی کتابخانه های عمومی شهرستان انجام شده است.
در این جلسه از برندگان پویش های ملی کتابخوانی با عنوان های : هر کتابدار یک کتابخوان ؛ زهرا اسدی و فاطمه بیدل کیاسری و همچنین پویش مرابخوان ؛ هلیا محمدی و ثناسادات رضایی با حضور فرماندار تقدیر به عمل آمد