به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، علاوه بر آنکه کانون خانوادهشان ثبات پیدا میکند و به درجه قابل قبولی از رفاه میرسد، از آسیبهای اجتماعی نیز مصون میمانند.
با توجه به مشکلات بودجهای و کمبود منابع که دستگاههای ذیربط و دستاندرکار مسائل زنان سرپرست خانوار با آن دست به گریبان هستند، بنیاد برکت در مناطق هدف خود به این موضوع ورود کرده و توانمندسازی این زنان را از طریق اشتغالزایی به عنوان یکی از اهدافش تعریف کرده است
بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تا به امروز ۳۲۵۰ طرح اشتغالزایی در قالب مدل اجتماعمحور «سحاب» (سرمایهگذاری حمایتی اشتغال برکت) برای زنان سرپرست خانوار مناطق محروم و روستایی راهاندازی کرده که ایجاد ۱۰ هزار شغل را به دنبال داشته است. اعتبار در نظر گرفته شده برای راهاندازی این ۳۲۵۰ طرح را ۲۹۲۵ میلیارد ریال است.
بنیاد برکت در قالب طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور از زنانی که دارای توانمندیها و مهارتهای کافی برای اشتغال و حتی ارائه طرحهای کارآفرینی هستند حمایت میکند
همچنین این نهاد در راستای توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار، ارائه آموزش و مهارتهای کارآفرینی به آنها را در مناطق محروم ۲۸ استان کشور در دستور کار دارد.
تا به امروز برای زنان سرپرست خانوار ۲۸ استان از جمله استانهای سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، فارس، خراسان رضوی، مازندران، لرستان، اصفهان و خراسان جنوبی اشتغال ایجاد شده است
هدف بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار از طریق ایجاد درآمد پایدار است و این توانمندسازی باعث تحول در همه ارکان زندگی آنها خواهد شد.
از هر زن سرپرست خانواری که طرحی برای اشتغالزایی داشته باشد با آموزش و توانمندسازی حمایت میشود. همچنین اگر طرحی را برای کارآفرینی ارائه دهند که برای دیگران نیز ایجاد اشتغال کند مورد حمایت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام قرار خواهند گرفت.