تهران- ایرنا- معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: فردی که بازداشت میشود، در اختیار حاکمیت است و از همین رو سلامت و امنیت او نیز به عهده حاکمیت است.
به گزارش روز دوشنبه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، معصومه ابتکار در خصوص «نامه نیلوفر بیانی» گفت: از قوه قضائیه درخواست کردیم در رابطه با این موضوع شفاف سازی کند. در هر کدام از قسمت هایی که پلیس آگاهی، نیروهای انتظامی و دیگر مراجع قضایی و امنیتی با خانم ها مواجه است، حضور یک زن الزامی است. در نیروی انتظامی، آگاهی و سازمان زندان ها خانم ها حضور دارند اما باید در موارد دیگر هم خانم ها، حضور داشته باشند تا چنین مشکلاتی پیش نیاید. باید حقوق زن زندانی، رعایت شود.
وی ادامه داد: از سیستم نظامی، امنیتی و قضایی توقع میرود که نسبت به موضوعات این چنینی، حساسیت لازم را داشته باشند. رعایت حقوق و شان زنان از خط قرمزهایی بوده که نظام نسبت به آن بسیار حساس است.
ابتکار بیان کرد: وقتی صحبت از حدود الهی می کنیم برای زنان زندانی فرق نمی کند و باید این حدود، رعایت شود. به هیچ عنوان نباید در شرایط امنیتی و در زمان بازجویی، حقوق و حرمت زنان زیر پا گذاشته شود.
وی گفت: من نامه نیلوفر بیانی را خواندم و بسیار متاسف شدم.
به گزارش ایرنا، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه ۲۹ بهمن ماه 1398 در بیستمین نشست خبری گفت: آرای متهمان پرونده موسوم به متهمان محیط زیستی که البته از نظر ما این پرونده اقدام علیه امنیت است، در دادگاه تجدید نظر قطعی شده است.
اسماعیلی افزود: نیلوفر بیانی فرزند یوسف به جرم همکاری با دولت متخاصم آمریکا به ١٠ سال حبس و رد وجوه دریافتی از دولت آمریکا محکوم شده است.
«نیلوفر بیانی از متهمان پرونده موسوم به فعالین بازداشتی محیط زیستی است و اخیرا در نامه ای از نحوه برخورد در زمان بازداشتش شکایت کرده است.»