187172

کتاب‌های «ایمنی در خانه»، «به بهانه مسیح»، «پرواز باپاراموتور را دوست دارم» و «دیدار در هاید پارک: آخرالزمان» در طرح کتاب‌خوان دی ماه، معرفی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، طرح کتاب‌خوان دی ماه با ارائه کتاب‌های «ایمنی در خانه» نوشته پتی مِیرز گراس و ترجمه فراز پندار، «به بهانه مسیح» نوشته سعید زاهدی، «پرواز باپاراموتور را دوست دارم» نوشته علی آرمین و «دیدار در هاید پارک: آخرالزمان» نوشته علی‌اکبر کاظمی‌گرجی معرفی شد.

.

.

.

.


187167

ایمنی در خانه

پدیدآور: پتی مِیرز گراس

 مترجم: فراز پندار

 ناشر: فنی ایران

 تعداد صفحات: ۲۴

 

همۀ ما نیاز داریم قبل از انجام هر کاری فکر کنیم، باید بدانیم که مسئول رفتار خود هستیم و این موضوع را باید از همان دوران کودکی بیاموزیم. شجاعت، ایمنی، اعتماد به نفس، احترام به دیگران و ... از مهارت‌هایی هستند که هر شخصی باید در دوران کودکی کسب کند.

«ایمنی در خانه» عنوان یکی از مهارت‌های اساسی کتاب‌های نردبان است. مجموعه‌ای که می‌تواند نردبان آگاهی و توانایی کودکان باشد و آن‌ها را به بلندایِ موفقیت و شکوفایی برساند.

این کتاب یک گردش جالب و جذاب در خانه  است، همه کودکان می‌توانند با گروهِ بررسیِ داستان همراه شوند تا ببینند آیا خانه جای امنی برای بازی کردن آن‌ها هست یا نه!

مأموریت از آشپزخانه آغاز می‌شود. بچه‌ها سعی دارند همۀ آن چیزهایی که ممکن است برایشان خطرناک باشد را شناسایی کنند. آن‌ها باید مراقب باشند تا به برخی چیزها دست نزنند. استفاده از برخی وسایل خانه برای بچه‌ها خطرآفرین است، آن‌ها باید برای این منظور از بزرگترها کمک بگیرند. چاقوها و قیچی‌های تیز، اجاق گاز، برخی مواد شوینده و ... اما مأموریت به همین‌جا ختم نمی‌شود و پای بچه‌ها به حمام، پارکینگ و جاهای دیگر هم باز می‌شود. برای این‌ که بدانیم باید در خانه مراقب چه چیزهایی باشیم، یا به چه وسایلی نباید بدون اجازه دست بزنیم، این کتاب را بخوانیم.


187169

به بهانه مسیح

 پدیدآور: سعید زاهدی

 ناشر: عابد

تعداد صفحات: ۱۷۶

«مسیحیان صهیونیست می‌گویند حمایت از اسرائیل وظیفه‌ ایست که خدا به آن‌ها واگذار کرده است. وظیفه‌ای که نتیجۀ خوب انجام دادنش، وقوع جنگ آرماگدون و بازگشت مسیح است.»

به درستی تفاوت دین یهود با اندیشۀ صهیونیست در چیست؟ اندیشۀ تشکیل دولت مستقل یهودیان و تأسیس اسرائیل در چه زمان و توسط چه اشخاصی شکل گرفت؟ هدف از تشکیل حکومت صهیونیستی و ایجاد قلمرو نیل تا فرات چیست؟ برای درک درست و شفاف‌تری از آن‌چه‌که امروز صهیونیست مسیحی نامیده می‌شود، باید به واکاوی تاریخ مسیحیت جدید و دین یهود پرداخت. همین‌طور لازم است جریان‌های سیاسی اقتصادی حاکم بر جهان بررسی شود تا پرده از اسرار نهان آن برداشته شده و اثرگذاری آن بر معادلات بزرگ جهانی آشکار شود.

«به بهانۀ مسیح» با ارائه گزارش ها و تاریخچه‌ای از اندیشۀ صهیونیسم مسیحی، ریشه‌های تاریخی و دینی آن را که ابعاد گوناگون و نمودهای مختلفی دارد، معرفی می‌کند. از ابتدای شکل‌گیری این جریان، که هواداری از صهیون فقط گرایشی مذهبی بوده تا زمانی که هواداری از آن به ایده‌ای اجتماعی تبدیل شد و امروز که دیگر هواداری از صهیون نه‌ فقط ایده‌ای دینی و اجتماعی که دیدگاهی سیاسی است و نتایج مهمی هم در بر دارد. آن‌چه که پشت پردۀ صهیونیسم می‌گذرد، نقش افراد خاصی نظیر تئودور هرتصل، روچیلد و ... و همین‌طور تاریخچۀ مختصرِ شکل‌گیریِ جریان مسیحیت صهیونیستی و قدرت گرفتن صهیونیسم جهانی را می‌توان در این کتاب مرور کرد.  


187170

پرواز با پاراموتور را دوست دارم

 پدیدآور: علی آرمین

 ناشر کتاب جمکران

تعداد صفحات: ۱۵۴

نوجوانی، فصل خوب آرزوهای شیرین است، فصل فکرها، فرصت‌ها و آرزوهای رنگی که در آن دوران انتخاب کنی، راهی بیابی و حرکت را آغاز کنی و در امتداد آن راهِ درست، به اوج برسی. نوجوانی و جوانی سن انتخاب‌ها و تصمیم‌های بزرگ است.

در رمان «پرواز با پاراموتور را دوست دارم» عباس و ثریا دو نوجوانی هستند که باید دست به انتخاب‌ بزنند و موقعیت‌های مختلف را با توجه به آرزوی اصلی‌شان بسنجند و بعد مهم‌ ترینش را انتخاب کنند.

عباس نوجوانی است که مادرش را هنگام تولد و پدرش را در خردسالی بر اثر یک سانحه هوایی از دست‌ داده و حالا که بزرگ‌ شده، اوقاتش را در یک تعمیرگاه ماشین می‌گذراند، جایی که محل کار و زندگی‌اش است. عباس هم مثل پدرش عشق به پاراموتور و پرواز در دل دارد، هیچ‌گاه این رؤیای شیرین را فراموش نکرده و در پی راهی است تا به دنیای پاراموتورها برسد؛ رسیدن عباس به آرزویش با اتفاقی همراه است، که با حضور پیرمرد ناشناسی در تعمیرگاه شروع شد و ماجرا را به جایی برد که حتی در خواب هم نمی‌دید!

در کنار معرفی عباس و آرزوهایش، شخصیت دیگر داستان دخترخاله او، ثریا است که آرزوهای خود را دارد و می‌خواهد در انجام تکالیف و درس‌هایش بهترین باشد و در المپیادهای علمی رتبه برترین‌ها را به‌دست بیاورد.

نویسنده در این داستان درون‌مایه‌های دینی را فراموش نکرده و از آن‌ها به‌خوبی در پیش‌برد ماجرا بهره می‌گیرد. برای مثال در بخشی از کتاب، ثریا نامه‌ای برای امام زمان می‌نویسد که حاوی درخواست‌ها و آرزوهایش است و به عباس می‌دهد تا در چاه جمکران بیندازد.

نویسنده این کتاب در جشنواره بین المللی اشراق به عنوان نویسنده برتر معرفی و همچنین در جشنواره قلم زرین نامزد شد. این کتاب تاکنون هفت بار از سوی انتشارات جمکران تجدید چاپ شده است.


187171

دیدار در هاید پارک، درباره آخرالزمان

 پدیدآور: علی‌اکبر کاظمی‌گرجی

 ناشر: مؤسسه بوستان کتاب

 تعداد صفحات: ۳۴۴

انسان‌ها در مواجهه با فراز و نشیب زندگی به رشد و بالندگی می‌رسند و سرنوشتی متفاوت از یکدیگر پیدا می‌کنند. آشنایی با زمینه‌ها و جریان‌های فکری مختلف، در انتخاب مسیر زندگی، زمینه سعادت یا شقاوت را برای آدمی فراهم می‌سازد. از آن‌جا که انسانِ رها و بدون برنامه، نمی‌تواند درست بیاندیشد و راه را از بی‌راهه تشخیص دهد، خالق یکتا، کتب آسمانی و پیامبرانی برای هدایت و رشد او فرستاده است.

«دیدار در هاید پارک: درباره آخرالزمان» کتابی که در قالب داستان، جوانی مسیحی به نام مایکل را معرفی می‌کند که زندگی و سرنوشت او با خیانت مادر و کشته شدن پدرش تغییر می‌کند. این داستان در سی‌ و پنج فصل مشکلات معنوی و اعتقادی مایکل را بازگو می‌کند و مسیر جدیدی را که یک جوان مسلمان پیش‌روی او می‌گشاید، با معجزه قلم روایت می‌کند.

نویسنده در این کتاب به خوبی با استفاده از آیات قرآنی و روایات و احادیث ائمه، اشارات قوی و مستند به نشانه‌های ظهور منجی داشته و نیز ارتباط برخی از آن‌ها را با کتاب مقدس انجیل و عیسی مسیح به خوبی ذکر کرده است.

این داستان، اثری است درخور توجه، از این روی که توانسته است ادیان الهی، کتاب نورانی قرآن، تشیع و اسلام، نشانه‌های آخرالزمان، یاران حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، زندگی و سیره ائمه علیه‌السلام و ...  را در قالب داستان معرفی کند.
«دیدار در هاید پارک» از جمله آثاری است که با نگاهی نو و اثربخش، به موضوعاتی چون مکتب شیعه، روابط انسانی، فضایل اسلامی، علائم ظهور حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نشانه‌های آخرالزمان می‌پردازد.