همواره به نظر می رسد که مردان می توانند در پول درآوردن موفق عمل کند و کمتر نام زنان را در این حیطه می شنویم. در این رابطه به معرفی 6 زن موفق در طول تاریخ پرداخته ایم که در ادامه می خوانید.
ماشین ظرفشویی
جوزفین گریس کاکْرِن اهل رومانی و دختر یک مهندس عمران بود. او که از شستن ظروف چینی قیمتی اش توسط خدمتکاران خسته شده بود، ا.ولین ماشین ظرف شویی را در خانه اش ساخت و در سال 1866آن راثبت کرد. این ماشین در سال 1893در نمایشگاه جهانی شیکاگو برنده جایزه شد و به رستوران ها و هتل ها راه یافت.
فروشگاه شیرینی
دبی فیلدز در سالهای ۱۹۷۰ میلادی، تنها زنی خانهداربودن کار دشواری بود. در اوج فعالیتهای فمنیستی زنان، دبی جوان هم دیگر از مهمانیهای شام و به کارگرفتن مهارتهای پختوپز در این مهمانیها خسته شده بود. پس در سال 1977 اقدام به راهاندازی فروشگاه شیرینیفروشی کرد. او در روز اول هیچ فروشی نداشت و مجبور شدمحصولات آن روز را به رایگان در خیابان پخش کند.همین مساله باعث آشنایی مردم با شیرینی های او شد. دبی علاوه بر فروش بسیار عالی با واگذاری نام برند خود توانست به ثروت بسیار زیادی دست یابد.
کرم و برند استه لودر
ژوزفین استر منتزر، دختر مهاجری مجارستانی بود که ابتدا به صورت خانگی کرم های دست ساز را برای مراقبت از پوست می ساخت و در سالن های زیبایی میفروخت، او به کمک تکنیک های فروش و بازاریابی و اهدای نمونه و اشانتیون به افراد ثروتمند، توانست صاحب چندین برند معروف از جمله « استه لودر» شود.
صفحه نمایش لمسی
ژو کونفی کارآفرین و سرمایهدار هنگ کنگی چینیتبار است، که بعنوان مدیرعامل شرکت لنز تکنولوژی فعالیت میکند و با دارایی خالص ۹٫۳ میلیارد دلار، بعنوان ثروتمندترین زن چین شناخته میشود.
او در سن ۱۶ سالگی از مدرسه اخراج شد و شروع به کار در یک کارخانهی ساخت شیشههای ساعتی کرد. او فناوری ساخت شیشهی ساعت را دنبال کرد و شرکتش در حال حاضر سازندهی صفحه نمایشهای شیشهای برای تلفنهای همراه و تبلت است. اپل و سامسونگ از جمله مشتریان مطرح شرکت او هستند.
آماده سازی غذا و کترینگ
مارتا استوآرت مادر، کارگزار سهام، مدیر کیترینگ، تجارت، مجری و برنامهساز در زمینهی سبک زندگی است. او فردی است به شدت موفق که کمتر کسی از میان شخصیتهای بزرگ زن و مرد به او شباهت دارد. او مغز متفکر شرکت «زندگی با مارتا» است. او مجری و برنامهساز در زمینهی نکات مختلف خانهداری، باغداری و … بود. در سال ۱۹۸۹ از همسرش جدا شد و پس از آن شروع به راهاندازی کسب و کار در زمینهی آمادهسازی غذا و کیترینگ کرد. او نه تنها زبردستترین فرد در ارائهی سبک زندگی مناسب و زیبا است؛ بلکه یکی از ثروتمندترین و اثرگذارترین زنان آمریکا نیز به شمار میرود.
عروسک باربی
«روث هیتلر» تولید کننده عروسک های باربی است. معتقدند که «روث» با تولید این عروسک باعث شده که الگویی ایدهآل از زنی دستنیافتنی به دختران ارائه بشود. درهرحال نمیتوان موفقیتهای «روث هندلر» در کارآفرینی را نادیده گرفت. عروسک باربی یکی از موفقترین عروسکهای تاریخ جهان است.
در اواسط سالهای ۱۹۴۰ میلادی، «هندلر» به عنوان شریک اقدام به راهاندازی شرکت ماتل (Mattel) کرد و در سال ۱۹۵۹ نیز باربی تأسیس شد. نام باربی از روی نام دختر «روث هندلر» انتخاب شده بود. باربی اولین عروسکی بود که اندامی زنانه داشت و دقیقا شکل و شمایلی از زنی ارائه میداد که دخترکان دوست دارند به آن بدل بشوند. همچنین او یکی از بزرگترین تولید کنندگان پروتز های زیبایی در جهان نیز به شمار می رود.
خبرنگار: ناهید سمیعی