توپک سیب زمینی با گوشت چرخ کرده یکی از فست فودهای فوقالعاده خوشمزه است که گزینه خوبی برای مهمانیها و مجالس به شمار میرود. استفاده از پنیر در این غذا دلخواه است و شما میتوانید مواد را داخل پودر سوخاری رنگی بزنید تا غذایی با ظاهر بسیار زیبا داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی با گوشت چرخ کرده
- سیب زمینی ۴ عدد
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- کره ۱۵ گرم
- نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم
- تخممرغ ۱ عدد
- شیر ۱/۲ پیمانه
- پودر پانکو یا آرد سوخاری ۱ پیمانه
- نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه توپک سیب زمینی با گوشت چرخ کرده
مرحله اول
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود و تغییر رنگ دهد. در انتها نمک و فلفل سیاه بزنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
مرحله دوم
سیب زمینیها را بشویید و به همراه کمی نمک و آب بگذارید تا بپزند. بعد از پخت بگذارید تا سیب زمینی کمی خنک شود. پوست سیب زمینی را جدا کنید و داخل یک کاسه بریزید و رنده یا له کنید تا یکدست شود و تکهای درشت داخل آن نباشد.
مرحله سوم
به سیب زمینی رندهشده به دلخواه کمی جعفری ساطوریشده و نمک و فلفل سیاه و آویشن بزنید و بعد کره ذوبشده را به همراه نشاسته ذرت اضافه کنید و هم بزنید. مقداری از مواد را در دست گرد و کف دست پهن کنید و سپس از مواد گوشتی داخل آن قرار دهید و مجدد مانند گردو مواد را ببندید.
مرحله چهارم
شیر و تخممرغ و نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه بریزید و بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد توپکها را ابتدا داخل تخممرغ بعد داخل پودر پانکو بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. در انتها روی دستمال روغنگیر قرار دهید و به همراه سس دلخواه سرو کنید. اگر به غذاهای ساندویچی علاقه دارید، طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه توپک سیب زمینی با گوشت چرخ کرده
- به دلخواه میتوانید به مواد پنیر ورقهای اضافه کنید.
- اگر سیب زمینی را داغ داغ رنده کنید مواد خمیری میشود.
- اگر دستهای شما هنگام گرد کردن مواد به خمیر میچسبد کمی دست خود را چرب کنید.
پیشنهاد مطالعه: این غذا را در کنار یک ترشی خانگی مثل ترشی گوجه فرنگی یک روزه نوش جان نمایید.