مواد لازم برای تهیه حلوا ارده خانگی
- ارده کنجد ۱ لیوان
- شیر خشک ۱ لیوان
- پودر قند ۱ لیوان
- پسته به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه حلوا ارده، پودر شیر خشک و پودر قند (یا پودر شکر) را خوب با هم مخلوط کرده و داخل ظرفی آنها را الک کنید تا گلولهای داخل آن نباشد.
مرحله دوم
حالا ارده کنجد را به مواد خشک اضافه کنید و کاملا ورز دهید تا خمیری یکدست فراهم شود.
مرحله سوم
داخل ظرف چهار گوشی نایلون بیندازید و پودر یا خلال پسته را روی نایلون بریزید. حالا حلوا ارده آمادهشده را روی آن بریزید و خوب فشار دهید تا شکل ظرف را بگیرد و به مدت ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا منسجم شود.
مرحله آخر
بعد از گذشت این زمان حلوا ارده را داخل ظرف زیبایی برگردانید و در کنار نان تازه سرو و از طعم آن لذت ببرید. برا دیدن دستورهای شیرینی ساده خانگی، مطلب دسر ۵ دقیقهای با بیسکویت پتی بور را بخوانید.
نکات مهم تهیه حلوا ارده خانگی
- برای ماندگاری بیشتر حلوا ارده را داخل یخچال نگهداری کنید.
- از ارده کنجد و با کیفیت استفاده کنید.
- از گل محمدی و تکههای گردو هم میتوانید برای تزئین استفاده نمایید.
- میتوانید ۱ لیوان پودر گردو را جایگزین شیر خشک کنید.