کیک با شیره انگور یکی از روشهای بسیار خوشمزه و سالم برای داشتن یک کیک بدون شکر و مخصوص کسانی است که در رژیم لاغری هستند یا دیابت دارند و هوس یک کیک خوشمزه با بافت خوب را کردهاند. این کیک بسیار خوشمزه را همانند دیگر کیکها میتوانید با فر و بدون فر و در قابلمه تهیه کنید. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک با شیره انگور
- آرد ۱/۵ پیمانه
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- شیره انگور ۳/۴ پیمانه
- تخممرغ ۳ عدد
- روغن ۱/۲ پیمانه
- آب جوش ۱/۲ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱/۵ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک با شیره انگور
مرحله اول
ابتدا همه مواد کیک را در دمای محیط قرار دهید تا همدما شوند. سپس قابلمهای را به قطر ۱۸ سانت چرب کنید و روی گاز قرار دهید تا گرم شود. میتوانید فر دستساز نیز تهیه کنید. سپس همه مواد را به کمک پیمانه آشپزی یا لیوان دستهدار فرانسوی اندازهگیری کنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید تا آرد سبک شود. اگر میخواهید این کیک را در فر قرار دهید باید با دمای ۱۸۰ درجه فر را گرم کنید.
مرحله دوم
تخممرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن برقی و به مدت ۵ دقیقه بزنید تا مخلوط کشدار و حجیم شود. حتما در طول هم زدن دورگیری کنید و به کمک یک لیسک مواد اطراف کاسه را تمیز کنید تا یکدست هم بخورد. سپس شیره و آب جوش را اضافه کنید و با دیگر مواد در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله سوم
در ادامه روغن مایع را نیز اضافه کنید و هم بزنید. سپس مخلوط آرد را طی سه مرحله به مواد زیر اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست شوند. قالب مورد نظر برای فر را کمی چرب کنید و مواد را داخل قالب یا قابلمهای که از قبل گرم کردید بریزید سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافه آن خارج شود.
مرحله چهارم
برای پخت این کیک در فر باید قالب را ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کیک بپزد. برای پخت بدون فر نیز باید روی در قابلمه دمکنی بگذارید تا ۱ ساعت بپزد. سپس از قالب خارج و به دلخواه تزیین کنید. برای دیدن دستورهای دسرهای خانگی، حلوا نثار زعفرانی را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه کیک با شیره انگور
- به دلخواه میتوانید کمی کشمش یا کنجد برای تهیه این کیک استفاده کنید.
- برای تست پخت کیک میتوانید از یک خلال دندان استفاده کنید و از مرکز کیک چک کنید.
- میتوانید شکر را کامل حذف کنید.