ادویه گیاهان ایتالیایی علاوه بر طعم محشر و فوق العاده اش خواص زیادی هم دارد و به عنوان یک افزودنی فوقالعاده در انواع پاستای ایتالیایی، خوراک مرغ و گوشت و نان ها و سس ها بکار میرود.
به علاوه، این ادویه بینظیر برای سبزیجات گریلشده، انواع پیتزا ایتالیایی و آمریکایی، سوپها و سسهای دیگر نیز انتخاب خیلی خوبی است این ادویه شاید به صورت ترکیب شده در عطاری یا مارکت ها وجود داشته باشد ولی تهیه آن در منزل بسیار آسان و مقرون به صرفه می باشد.
مواد لازم برای تهیه ادویه ایتالیایی
- پونه کوهی ۲ ق غذا خوری
- ریحان خشک ۲ ق غذا خوری
- جعفری خشک ۱ ق غذا خوری
- مرزنجوش خشک ۱ ق غذا خوری
- آویشن ۱ ق غذا خوری
- رزماری خشک ۱ ق غذا خوری
- پودر سیر ۱ ق غذا خوری
- پودر پیاز ۱ ق غذا خوری
- پرک فلفل قرمز یا پول بیبر ۱ ق غذا خوری
طرز تهیه ادویه ایتالیایی برای مرغ، گوشت و پیتزا
مرحله اول: مخلوط کردن
دقت کنید تمام مواد باید خشک شده باشند و مرطوب نباشند طرز تهیه این ادویه بسیار راحت است برای شروع باید داخل ظرف غذاساز یا آسیاب خود تمام مواد لازم را بریزید و مخلوط کنید.
مرحله دوم: میکس کردن
سپس دستگاه غذاساز یا آسیاب خود را روشن کنید و بگذارید مواد به خوبی میکس و پودر شوند البته میزان پودر شدن مواد به سلیقه شما بستگی دارد می توانید کمی درشت تر بزنید تا دانه های سبزی های خشک مشخص باشد.
مرحله سوم: تهیه ادویه ایتالیایی
بعد از پودر شدن مواد آن را داخل شیشه ادویه ها بریزید اگر درشت خرد کردید داخل فلفل ساب ریخته و برای غذاهای مورد نظر خود استفاده کنید بهتر است این ادویه را در کابینت و جای خشک و تاریک نگهداری کنید.
نکات کلیدی در تهیه ادویه ایتالیایی
- اگر آسیاب برقی در دسترس ندارید می توانید مواد را با کف دست بسابید تا به اندازه دلخواه خرد شوند یا داخل هاون ریخته و له کنید.
- از کمی نعنا خشک برای عطر و بوی بیشتر می توانید استفاده کنید.
- شیشه مورد نظر که ادویه را داخل آن ریخته تمیز و درب آن را خوب چفت کنید که عطر و بوی این ادویه حفظ شود.
- ادویه ایتالیایی ماندگاری بالایی دارد.
- در صورت در دسترس بودن کمی اورگانو خشک به اندازه ۲ ق غذا خوری به مواد فوق اضافه کنید.
- تمام سبزی های خشک گفته شده در عطاری موجود است و یا می توانید خودتان در منزل خشک کنید.
منبع: پارسی دی