1268071 773

امروز یک غذای هندی جدید را در برای تدارک دیده‌ایم ، پس اگر از غذاهای تند خوشتان می‌آید با ما همراه شوید.

مواد لازم:

  • ۱ عدد گل کلم بزرگ
  • ۴ قاشق سوپ‌خوری روغن نباتی
  • ½ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱ عدد پیاز کوچک، خرد شده
  • ۲ عدد گوجه‌فرنگی رنده شده و تفت داده شده
  • ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۳ قاشق چایخوری ادویه‌ی هندی garam masala (اختیاری)
  • نمک جهت مزه‌دار کردن
  • ½  کاهو

 

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت ( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی گراد) گرم نمائید. کلم را برش زده و ساقه‌اش را از آن جدا کنید و تمام گل کلم‌ها را درون ظرف مخصوص فر قرار دهید.

۲ قاشق سوپ‌خوری روغن و زردچوبه را درون ماهی‌تابه‌ای کوچک بریزید. با قلموی مخصوص آشپزی مخلوط زردچوبه و روغن را روی گل‌کلم‌ها بمالید.

 

اجازه دهید گل‌کلم‌ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.

مادامی که گل‌کلم‌ها می‌پزند، ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن باقی‌مانده را در ماهی‌تابه‌ای دیگر گرم نمائید، پیاز خرد شده را درون ماهی‌تابه بریزید و هم بزنید تا رنگ آنها کمی طلایی شوند.

گوجه‌ی رنده شده و تفت داده شده، پودرسیر، ادویه‌ی هندی garam masala و نمک را به آن بیافزائید. اجازه دهید این مواد به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند و قوام بیایند.

برگ‌های کاهو را درون بشقابی که می‌خواهید غذا را سرو کنید، بچینید. گل‌کلم‌ها را روی برگ‌های کاهو بگذارید. عصاره‌ی گوجه و زردچوبه را روی گل‌کلم‌ها بریزید و گرم سرو کنید.


نکات مهم طرز تهیه خوراک هندی با گل کلم

این غذای هندی گیاهی است و با توجه به کالری پایین آن برای لاغری نیز مفید است