1158451 454

مواد لازم جهت تهیه پیراشکی مرغ

  • یک عدد سینه مرغ
  • یک عدد گوجه فرنگی
  • یک عدد فلفل دلمه ای ترجیحا قرمز
  • پودر سیر به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سه پیمانه آرد سفید
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
  • نمک به میزان لازم
  • نصف پیمانه روغن
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک لیوان شیر
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • ۲۵۰ گرم قارچ
  • دو عدد پیاز

 

طرز تهیه پپیراشکی مرغ و قارچ

برای اینکه پیراشکی مرغ تهیه کنیم، ابتدا باید خمیر آن را آماده کنیم. می توانید خمیر را از نانوایی نیز تهیه کنید که باعث ساده تر شدن تهیه این غذا می شود. با این حال، نحوه تهیه خمیر پیراشکی را در اینجا توضیح می دهیم.

 

مرحله ۱:

ابتدا شیر را در داخل یک قابلمه ریخته و آن را گرم کنید. سپس شکر را در شیر حل کنید. پس از آن، شیر را از روی حرارت خارج کرده و صبر کنید تا ولرم شود. خمیر مایه را با کمی آب ولرم مخلوط کرده و درب ظرف را ببندید و صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله ۲:

تخم مرغ را در یک ظرف شکسته و با چنگال هم بزنید تا به خوبی ترکیب شود. سپس خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پس از آن شیر و شکر حل شده را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. در نهایت نمک و آرد را کم کم به این مخلوط اضافه کنید. این کار را به آرامی انجام دهید تا به حالت گلوله گلوله نشود.

مرحله ۳:

پس از اینکه مواد را به خوبی ترکیب کردید، قاشق را کنار گذاشته و از دست برای ورز دادن خمیر استفاده کنید. این خمیر در نهایت یکدست و بدون چسبندگی خواهد بود. پس از ورز دادن، خمیر را در داخل کاسه بگذارید و روی آن را بپوشانید تا یک ساعت استراحت کند.

مرحله ۴:

اکنون زمان تهیه پیراشکی مرغ است. در این مرحله باید سینه مرغ را با کمی پیاز و نمک و زردچوبه بپزید. وقتی که پختن مرغ به پایان رسید، گوشت سینه را ریش ریش خرد کرده یا به اندازه های کوچک برش دهید. گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و قارچ را نیز به اندازه های کوچک خرد کرده و کنار بگذارید.

مرحله ۵:

یک ماهیتابه را برداشته و کمی روغن در داخل آن بریزید. پیاز خرد شده را در داخل روغن ریخته و تفت دهید. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به ماهیتابه اضافه کنید. پس از آنکه پیاز داغ آماده شد، مرغی که به صورت ریش ریش کرده بودید را در داخل ماهیتابه بریزید. قارچ و فلفل دلمه ای را نیز اضافه کرده و آنها را به خوبی تفت دهید تا سرخ شوند. سپس گوجه را نیز اضافه کنید. صبر کنید تا به خوبی سرخ شوند و آب آن جمع شود. در نهایت می توانید سیر را به عنوان طعم دهنده به آن اضافه کنید. پس از اضافه کردن سیر، آنها را به خوبی مخلوط کرده و از روی حرارت اجاق گاز بردارید.

مرحله ۶:

در این مرحله خمیری که کنار گذاشته بودید را از کاسه بیرون آورده و کمی ورز دهید. سپس تکه های کوچکی به اندازه پرتغال کوچک را از خمیر جدا کرده و هر کدام را به صورت بیضی شکل بر روی تخته و با استفاده از وردنه باز کنید. در داخل هر کدام مقدار کمی از مایع موجود در ماهیتابه ریخته و کمی پنیر پیتزا بر روی آنها می ریزید. سپس لبه های بیضی را بر روی مواد می آورده و آنها را محکم بر روی هم فشار می دهیم تا خمیر به هم چسبیده و مواد داخل آن به بیرون نریزد. توجه کنید که این مرحله بسیار مهم است زیرا اگر خمیر به خوبی به هم نچسبد، در هنگام سرخ کردن پیراشکی ها، محتویات داخل پیراشکی به بیرون می ریزند.

مرحله ۷:

با استفاده از خمیر و مواد داخل ماهیتابه می توانید تعداد زیادی از این پیراشکی ها را آماده کنید. سپس یک ماهیتابه دیگر آماده کرده و کمی روغن در داخل آن بریزید و بر روی شعله اجاق گاز قرار دهید. پس از آنکه روغن داغ شد، پیراشکی ها را در داخل آن سرخ کنید. رنگ خمیرها باید طلایی شود. پس از اینکه پیراشکی ها سرخ شدند، آنها را در داخل ظرفی چیده و تزئین کنید. یک روش دیکر هم پخت پیراشکی مرغ داخل فر است.

تزئین پیراشکی مرغ

برای تزئین می توانید به دلخواه خود بر روی خمیر پیراشکی ها کنجد نیز بریزید. امیدوارم که از طرز تهیه این غذای خوشمزه لذت برده باشید. پیراشکی یک فینگر فود خیلی خوشمزه است و می توانید در مهمانی ها و جشن تولدها از این غذا تهیه کنید.