1111090 331

پاپس کیک یک نمونه کیک است که به شیوه های متفاوتی تزیین می شوند از آن برای عصرانه و تولد استفاده می شود. پاپس کیک را می توانید با کیک تولد ست کنید.

مواد لازم برای 14 پاپس کیک :

 کیک  نیم کیلو
 خامه 1 پیمانه 
 شکلات تخته ای 200 گرم 
 چوب آبنبات به مقدار لازم 
 شکلات تزئینی به مقدار لازم

 

طرز تهیه پاپس کیک :

ابتدا کیک مورد نظر خود را با دستورهای پخت کیک ساده یا شکلاتی بپزید و در دمای محیط قرار بدهید تا خنک شود. سپس کیک را با دست یا به وسیله ی میکسر کاملا پودر کنید. خامه را به کیک اضافه کرده و به طور کامل با هم ترکیب کنید.

مقداری از مواد را بردارید و بین دستانتان گرد کنید. سعی کنید توپک ها هم اندازه و کوچک باشند. برای راحتی این کار از اسکوپ استفاده کنید. مواد را 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.

در این فاصله شکلات (نوع شکلاتی که به ذائقه ی شما بستگی دارد را انتخاب کنید) را به روش بنماری یا در ماکروویو ذوب کنید.

سپس چوب آبنبات ها را در شکلات و سپس در پاپس کیک ها فرو کنید. با استفاده از چوب آبنبات پاپس کیک ها را در شکلات غوطه ور کنید و سپس برای خشک شدن در اسفنج فرو کنید تا شکلات اضافه آن از روی آن بریزید.

قبل از سرد شدن شکلات با انواع شکلات های تزئینی و مروارید های خوراکی پاپس کیک خود را تزئین کنید.

 

نکاتی برای تهیه ی پاپس کیک :

  • نوع کیک کاملا سلیقه ای هست می توانید از انواع کیک وانیلی،شکلاتی،ردولت و... استفاده کنید.

  • از خامه قنادی فرم گرفته هم می توانید استفاده کنید.

  • به جای 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال می توانید 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدهید.

  • شکلات های تخته ای زود سرد می شوند بلافاصله بعد از درآوردن پاپس کیک از شکلات تزئینات را انجام بدهید زیرا بعد از سرد شدن این کار سخت می شود.