طرز تهیه جوجه ترش گیلانی بسیار لذیذ و خوشمزه که پیشنهاد سرآشپز بوده و ما هم توصیه میکنیم حتما یک بار امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه جوجه ترش:
فیله ی مرغ نیم کیلو
سبزی شامل جعفری گشنیز چوچاق خالواش دویست گرم
گردو پنجاه گرم.
روغن زیتون نصف پیمانه
رب انار ترش دو قاشق
آبلیمو یک قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز یک عدد.
طرز تهیه :
اول سبزی هارو ریز خورد میکنیم. گردو رو آسیاب میکنیم با روغن زیتون و رب انار و نمک و فلفل قاطی میکنیم تا یه سس غلیظی به دست بیاد. پیاز رو درشت خرد میکنیم و با سس مخلوط میکنیم. فیله هارو خورد میکنیم و در سس میخوابونیم به مدت یک ساعت تا طعم سس به خرد مرغ بره. سیخ چوبی رو از قبل خیس میکنیم. جوجه ها رو به سیخ میکشیم و در تابه ی حاوی کره و روغن سرخ میکنیم. یا روی منقل کباب میکنیم. نوش جان