1242239x300

طرز تهیه جوجه ترش گیلانی بسیار لذیذ و خوشمزه که پیشنهاد سرآشپز بوده و ما هم توصیه میکنیم حتما یک بار امتحان کنید.

 

مواد لازم برای تهیه جوجه ترش:

فیله ی مرغ نیم کیلو

سبزی شامل جعفری گشنیز چوچاق خالواش دویست گرم

گردو پنجاه گرم.

روغن زیتون نصف پیمانه

رب انار ترش دو قاشق

آبلیمو یک قاشق

نمک و فلفل به مقدار لازم

پیاز یک عدد.

طرز تهیه :

اول سبزی هارو ریز خورد میکنیم. گردو رو آسیاب میکنیم با روغن زیتون و رب انار و نمک و فلفل قاطی میکنیم تا یه سس غلیظی به دست بیاد. پیاز رو درشت خرد میکنیم و با سس مخلوط میکنیم. فیله هارو خورد میکنیم و در سس میخوابونیم به مدت یک ساعت تا طعم سس به خرد مرغ بره. سیخ چوبی رو از قبل خیس میکنیم. جوجه ها رو به سیخ میکشیم و در تابه ی حاوی کره و روغن سرخ میکنیم. یا روی منقل کباب میکنیم. نوش جان